Make-up

Kinderen willen heel graag experimenteren met make-up.

Alleen op een manier die vaak tot ergernis bij ouders leidt. Ons doel is om kinderen op een leuke manier te leren omgaan met make-up, zodat ze het op een goede manier aanbrengen, zodra zij de juiste leeftijd hebben om het te dragen. Wij zorgen ervoor dat de meiden een fantastische middag met elkaar hebben, waarna ze als echte prinsessen met een frisse, subtiele look naar buiten lopen.

 

Iedereen kan zich lekker uitleven op een gigantische make-up koffer van het merk Golden Rose.

Bij elke handeling wordt uitleg gegeven: wij vertellen hoe en waarom de verschillende ‘onderdelen’ het beste kunnen worden aangebracht.

Wij leren de meiden bijvoorbeeld met 2 kleuren oogschaduw om te gaan en op een subtiele manier diepgang aan te brengen. Daarnaast horen we vaak dat zwarte eyeliner als één van de eerste make-upjes in de toilettas verschijnt, maar heel moeilijk is om aan te brengen. Wij kennen diverse technieken om bij jonge meiden een mooi resultaat te creëren, wat hen echter geen harde uitstraling geeft.

 

De meiden kunnen daarnaast helemaal los gaan met hun nagels. We hebben een uitgebreid assortiment nagellakken (van felle tot lichte kleuren), glitters, plakkertjes, steentjes en eventueel graffiti.

Ook leren zij de nagels te vijlen, hoe je het beste nagellak kunt opbrengen en kunt verwijderen.

 

Kortom, het is een erg leerzaam en gezellig kinderfeestje. Wij hopen u te mogen ontvangen in de Kinderface-jes salon.